Om Mitt Kaspersky-konto

Ett My Kaspersky-konto krävs för att logga in på och använda My Kaspersky samt för att använda vissa applikationer från Kaspersky.

Om du inte har ett My Kaspersky-konto än kan du skapa ett i på My Kaspersky eller direkt från kompatibla appar. Du kan också använda dina andra Kaspersky-konton för att logga in.

När du skapar ett My Kaspersky-konto måste du ange en giltig e-postadress och skapa ett lösenord. Lösenordet måste innehålla minst åtta tecken, inklusive minst en siffra, en stor latinsk bokstav och en liten latinsk bokstav. Inga blanksteg är tillåtna.

Om lösenordet är för svagt eller vanligt måste du göra det starkare för att kunna fortsätta registreringsprocessen.

När kontot har skapats får du ett e-postmeddelande med en länk för att aktivera kontot.

Aktivera kontot genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.